Menu

Nettbuss

Nettbuss

Løsningen

Nettbuss ønsket seg et kostnadseffektivt system til å samle inn posisjonsdata og visualisere sine shuttlebusser på Gardermoen. Nettbuss ville plassere skjermer på hoteller, stoppesteder og i busser som trafikkerer rundt Gardermoen. Løsningen skulle holde de reisende oppdatert på når bussene hadde ankomst og avgang til/fra de ulike hotellene til flyplassen.

Nettbuss valgte Omnivex til å visualisere bussene i sine kart samt å beregne avgang og ankomsttider i sanntid. Løsningen har blitt utvidet til å vise avgang og ankomst for fly ved OSL, Ventetid i sikkerhetskontrollen samt avgangstider for flytoget. Løsningen er installert på 10 hoteller.

Om Nettbuss Øst

Nettbuss er et av de største busselskapene i Norden, med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Vi har ca 133 millioner passasjerer i året, omsetter for 6 milliarder kroner, har 3300 busser og 7.400 medarbeidere.

Nettbuss er et heleid datterselskap i NSB-konsernet, og har historie tilbake til 1925 ved etableringen av Selburuta. Våre aner kan allikevel spores tilbake til den første buss ruta som ble etablert i Norge på Møre i 1908.

Nettbuss består i dag av flere datterselskaper i hele Skandinavia.
 

21 februar 2016

DataServer AS