Menu

Flåm Utvikling

Flåm Utvikling

Løsningen

Flåm Utvikling ønsket å bedre informasjonene for turister som ville oppleve Flåmsbana. Kriteriene var at løsningen skulle guide og informere reisende gjennom hele reisen, løsningen ville bidra til å gjøre reisen mer visuell og opplevelsesrik.
Alle togvognene ble utstyrt med fire skjermer som presenterer informasjon basert på togets lokasjon.
Presentasjonene gjøres på forskjellige språk for hver vogn, oppsettet er sømløst og defineres før hver kjøretur. Skjermer på togstasjonen viser billettpriser og reklamerer om flåmsbanen.

Om Flåm Utvikling

Flåm Utvikling AS er et reiselivsselskap som har til mål å styrke og videreutvikle reiselivsnæringen i Flåm i Aurland kommune. Den vakre bygda Flåm ligger i den innerste delen av Aurlandsfjorden, en fjordarm av den 204 kilometer lange og opp til 1308 meter dype Sognefjorden. Destinasjonen tilbyr unike opplevelse innenfor natur og lokal kultur. Flåmsbane er en jernbanestrekningen på 20,2 km og går gjennom 20 tuneller, kanskje verdens vakreste togreise! Fjordcruise gjennom Aurlandsfjorden og verdenskjente Nærøyfjorden (UNESCO Verdsarvliste) er den mest besøkte aktiviteten.

Løsningen er levert av Thorsen Kontorsystemer AS i samarbeid med DataServer AS.

21 februar 2016

DataServer AS