Menu

Fløibanen

Fløibanen

Løsningen

Fløibanen AS ønsket å digitalisere informasjon til turister og besøkende som opplever fantastiske Fløyen. Et viktig kriterium for anskaffelsen var enkelhet og at systemet kunne styres via et kontrollpanel.

Ved å ta i bruk Digital Signage kan informasjon styres til ulike skjermer som gir informasjon til deres besøkende. Skjermene står utplassert på alle stasjonene til Fløibanen samt på Fløien Folkeresturant. Løsningen styres enkelt via et kontrollpanel fra øvre eller nedre stasjon.

Fløibanen utrykker at de er svært godt fornøyd med både løsningen og den service og oppfølging de har fått.

Om Fløibanen

Fløibanen ligger sentralt plassert på Vetrlidsallmenningen, ikke langt fra Bryggen og Fisketorget og tar deg med opp til Fløyen hvor du kan nyte Bergens beste utsikt! Fløibanen er i stadig utvikling, og har i løpet av de siste årene endret karakter fra primært å være en transportbedrift, til å bli en opplevelsesbedrift. Fløibanen utvikler stadig nye tilbud og aktiviteter til sine kunder, for at en tur på Fløyen skal bli en uforglemmelig opplevelse.De siste årene har Fløibanen hatt en jevn økning i trafikken. I 2015 hadde de et fantastisk år, med nye topprekorder i flere måneder. Fløibanen satte ny, historisk årsrekord med hele 1 575 503 påstigninger.

Løsningen er levert av Thorsen Kontorsystemer AS i samarbeid med DataServer AS.

30 juni 2016

DataServer AS