Menu

Grieghallen

Grieghallen

Løsningen

Grieghallen ønsket å effektivisere hvordan de kommuniserte med besøkende under arrangementer. Behov for å kunne tilpasse profilering av bygget til hvert arrangement i tillegg til å vise vanlig rullende informasjon satt krav til at løsningen måtte være fleksibel. Grieghallen valgte Omnivex og har siden blitt utvidet flere ganger til å omfatte nye bruksområder.
Flyttbare skjermer til konferanseavdelingen, reklameskjermer i ulike formater og integrasjoner mot egne datasystemer er blant utvidelsene som er kommet til. Total sett omfatter løsningen i dag rundt 35 skjermer fordelt på byggets ulike områder. Løsningen har gitt Grieghallen muligheter til å tilby sine kunder et enda bedre produkt, og gi sine besøkende en bedre opplevelse.

Om Grieghallen

Grieghallen er kanskje mest kjent for den store Griegsalen som har vært og er, et møtested mellom publikum og mange av verdens største kunstnere. Men Grieghallen er så mye mer. Grieghallen er atmosfære, fleksibilitet, små og store rom, saler og foajéer.
Med sitt mangfold, fleksibilitet og høye kvalitet på fasiliteter og tekniske løsninger, står Grieghallen for det beste på markedet innen gjennomføring av kulturelle aktiviteter, messer, konferanser, mottakelser og bevertning til glede for små og store arrangører.
Våre profesjonelle leverandører sørger for høy kvalitet både innenfor all form for servering samt alle tekniske løsninger. Grieghallen med sin sentrale beliggenhet, gir også nærhet til det meste og beste Bergen sentrum har å by på.

                                                                                  Løsningen er levert av Thorsen Kontorsystemer AS i samarbeid med DataServer AS.

 

21 februar 2016

DataServer AS