Menu

Lørenskog Ishockey


Løsningen

Lørenskog Ishockeyklubb er en av Norges beste Ishockeyklubber og spiller i GET-ligaen. Klubben hadde et ønske om å bruke digitale skjermer til å informere og kommunisere med publikum under hjemmekampene i Lørenskog ishall. Klubben hadde skjermer i kaffèn, inngangspartiet og en stor LED kube i hallen, men manglet et helhetlig system for å styre og publisere innhold til sine skjermer.
Omnivex programvare løste alle våre behov for integrasjon, innholdsadministrasjon, og publisering av innhold til ulike skjermflater. For kuben var det viktig å kunne styre innholdet via et kontrollpanel, slik at vi raskt kan bytte innhold under kamp. Vi oppdaterer kuben med målstatus, spillerpresentasjon, bilder fra instagram, live video, og annen informasjon fra klubben. Menyen vises på skjermene i kaffèn og dagsaktuell informasjon på skjermene. ved inngangen.

Takket være god service, veiledning og topp engasjement fra DataServer AS kan vi bruke kuben til langt mer enn som en enkel resultattavle, noe som gjør at vi ikke bare kan underholde – men også engasjere tilskuerne våre. Vi er utrolig fornøyd med løsningen og er takknemlig for det arbeidet DataServer AS har gjort for oss denne sesongen og ser frem til et godt og langvarig samarbeid sier Jonas Bariås, Kommunikasjons- og medieansvarlig i Lørenskog Ishockeyklubbb.

Om Lørenskog Ishockeyklubb

Lørenskog Ishockeyklubb ble etablert i desember i 1963 og har i dag totalt 450 aktive medlemmer. Klubben har hatt en enorm sportslig utvikling de siste 15 årene og er i dag blant de aller største og beste i Norge – både på bredde- og elitenivå. I Ishockeysesongen 2015/16 har klubben hatt over 20 spillere i aksjon for aldersbestemte landslag eller herrelandslaget.

20 februar 2016

DataServer AS