Menu

MEGAFUN


Løsningen

Med 5.000 kvadratmeter fylt til taket med morsomme aktiviteter er Megafun den største innendørs morofabrikken i Norden. Vi har enkelt og greit et stort informasjonsbehov! Vi valgte å benytte Omnivex Programvare til vår skjermbaserte kommunikasjon, løsningen er meget fleksibel på integrasjoner og har et enkelt publiseringsgrensesnitt. Dette var et av kriteriene på valg av løsning sier Rune Skalstad.
Skjermene benyttes til å informere om de ulike aktivitetene, menytavler i kaffèn, dagens bookinger, kampanjer og dagsaktuell informasjon.

Om Megafun

Skulle du ønske deg at det fantes en fabrikk med kun en oppgave, nemlig å produsere smil, latter og moro fra morgen til kveld. Nå er den på plass. Megafun Factory har tatt oppgaven så alvorlig som det er mulig når det kommer til moro. Med 5.000 kvadratmeter fylt til taket med morsomme aktiviteter er vi den største innendørs morofabrikken i Norden. Her vil du finne er rekke aktiviteter som vertikal vindtunnel, Lekeland, Megazone, 6D kino, Bursdager, Firmaarrangementer og mye mer.

Løsningen er levert av Snorre Data i samarbeid med DataServer AS

20 februar 2016

DataServer AS