Menu

OBOS

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Løsningen

OBOS ønsket å ta i bruk skjermer for å kommunisere mer effektivt mot sine kunder og ansatte. Sentralisert drift og enterprise funksjonalitet var et krav for valg av løsning. Programvaren måtte være en Server-Client løsning, bred støtte for integrasjoner og tilgangsstyring gjennom AD.

Det er utplassert skjermer som viser dagens aktiviteter for konsernets møterom, både interne og eksterne (boligbyggelag) aktiviteter visualiseres og oppdateres automatisk. Meglerkontorene valgte å utplassere skjermer på egeneide kjøpesenter for å bedre profileringen av deres eiendommer, skjermene oppdateres kontinuerlig fra meglersystemene. Forretningsbygg publiserer informasjon til kunder gjennom deres kjøpesenter.

Om OBOS

OBOS-konsernet har mer enn 1 000 ansatte og omsatte i 2012 for 4,3 mrd. Kroner. OBOS er en innovativ organisasjon som driver virksomhet innen eiendomsutvikling, eiendomsforvaltning, eiendomsmegling, bank og forsikring, samt en vesentlig investeringsvirksomhet. Vi er landets største boligbyggelag med over 330 000 medlemmer. Det er stor aktivitet i konsernet, og OBOS vokser i rekordfart.

20 februar 2016

DataServer AS