Menu

Oslo Kongressenter

 

Løsningen

Oslo Kongressenter ønsket å ta i bruke skjermbasert kommunikasjon for å informere gjestene våre på en bedre måte. Det var et stort behov for å guide gjestene til riktig møterom, og vise hvilke aktiviteter som forgår på huset. Oslo Kongressenter valgte Omnivex programvare for å publisere informasjon til sine skjermer. Programvaren kan segmentere informasjonen til ulike skjermer og skjermgrupper, slik at gjestene blir guidet fra inngangspartiet til møterommet. Ved behov kan skjermene omprofileres og benyttes av arrangøren.
 
Total sett omfatter løsningen rundt 25 skjermer fordelt på byggets ulike områder. Løsningen har gitt Oslo Kongressenter muligheter til å tilby sine kunder et enda bedre produkt, og gi sine besøkende en bedre opplevelse.

 

Om Oslo Kongressenter

Oslo Kongressenter Folkets Hus AS, midt i Oslo sentrum, er et aksjeselskap hvor LO, Jern og Metall samt Sparebank 1 innehar flest andeler. Historien om ”Folkets Hus” startet allerede i slutten av 1800-talet, men grunnsteinen til dagens kongressenter ble komplett i 1989.

Oslo Kongressenter er i dag et topp moderne konferansesenter bestående av over 20 lokaler i forskjellige størrelser. Vi er vertskap for cirka 1000 arrangementer i løpet av et år og hjelper våre kunder med alt fra planlegging til gjennomføring. Med våre fleksible saler, møterom, restauranter og pausearealer, har vi muligheten til å skreddersy alt fra mindre møter til større konferanser og kongresser. Vi har også lang erfaring i å arrangere banketter, julebord, kick off, events, messer og konserter.

20 februar 2016

DataServer AS