Menu

Rica Hotels

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Løsningen

Rica Hotel Gardermoen var på utgikk etter løsning for å bedre informasjonen til sine gjester. Hotellet ønsket å bruke skjermer til å presentere aktiviteter i konferanseavdelingen, menyer, DM, ankomst og avgang for shuttlebuss og informasjon fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Rica Hotel Gardermoen valgte DataServer på bakgrunn av et enkle brukergrensesnittet og den store fleksibiliteten.


Hotellet har fem skjermer, fordelt i resepsjonsområdet og i konferanseavdelingen. DataServer har utviklet en bookingløsning som betjenes via web eller et nettbrett. Avgang og ankomst for shuttlebuss og flytrafikk er automatisert og oppdateres på sekunder.

Hotellet har ca 50 000 besøkende hvor informasjonsskjermene er et godt hjelpemiddel for hotellet. Sammen med personlig oppfølging fra personalet for øvrig gjør at hotellet har en tilfredsstillende service grad iht. å dekke gjestenes informasjonsbehov

Om Rica Hotel Gardermoen

Rica Hotel Gardermoen er et fullservicehotell hvor det er tatt hensyn til både barnefamilier og forretningsreisendes krav til comfort. Hotellet ligger sentral plassert ved Gardermoen.
Rica Hotels AS ble etablert i 1975 av Jan E. Rivelsrud og prins Carl Bernadotte, og startet med en restaurant i Oslo. I dag består Rica Hotels AS av 76 hoteller, egeneide og partnerhoteller, med god geografisk dekning i Norge og Sverige.

21 februar 2016

DataServer AS